Vægmaling

Hvis du mener, at din stue er ved at være gammel og slidt, er der måske ikke nogen grund til at gå ud og spendere tusindvis af kroner på nye møbler eller malerier. I stedet kan det anbefales at give væggene en gang vægmaling. En ny omgang maling på væggene i lysere farver eller i sæsonens helt store modefarver, kan være med til at give rummet et friskt pust. Det er dog ikke kun maling til stuen, som du kan finde her hos kongenafmaling.dk. Vi tilbyder løsninger inden for vægmaling til samtlige husets rum samt de ydre vægge.

Maling af husets indre vægge De indre vægge er enormt lette at male, og indsatsen giver virkelig resultat med det samme. En ny farve på væggene kan være med til at ændre rummets udstråling fuldstændig. Vægmaling er også en opgave, som alle kan give sig i kast med, hvis man har en kortere ferie eller en forlænget weekend. Hos kongenafmaling.dk har vi vægmalinger i alle afskygninger og kvaliteter. Når man som kunde bevæger sig rundt på markedet for vægmaling, er det vigtigt, at man ikke bare tager den billigste maling, man kan finde frem til. Den billige maling er i langt de flest tilfælde af dårlig kvalitet, og i sidste ende ender man med ikke at spare penge ved at købe den billigste maling. Det skyldes, at man bliver nødt til at give gulvene flere lag af den billigere maling, da den ikke er koncentreret nok. En anden udgift ved en billig løsning er, at man sandsynligvis skal male væggene igen få år efter. Maling af dårligere kvalitet tåler ikke samme mængde rengøring og sollys som maling i god kvalitet. Når malingen skal vælges, er der en række parametre, som man skal vurdere malingen på:

  1. Malingen skal være robust og tyk. Det sikrer, at man ikke behøver male den samme væg flere gange for at få en pæn farve på væggene.
  2. Det er vigtigt, at man sikrer sig, at malingen kan tåle rengøring. Især på lyse vægge kan det være nødvendigt at vaske væggene over med vand og sæbe for at undgå, der kommer skjolder på væggene.
  3. Se en vareprøve inden, du køber malingen. Malingen ser altid anderledes ud på billeder og computerskærme. Derfor kan det kun anbefales, at man ser en vareprøve for at sikre, at malingen har den samme farve, som man forventer.

Maling af de ydre vægge: Det er vigtigt, at man ikke anvender den samme slags maling udendørs som indendørs. Maling til udendørs brug skal være lidt mere robust og modstandsdygtigt, da det bliver udsat for mere vind og vejr. Kongenafmaling.dk har opstillet et par retningslinjer, som kan være gode at følge, når man skal udvælge malingen til udendørs brug.

  1. Vælg en maling med stor diffusions-åbenhed, da det er afgørende for, hvordan træet indenunder er i stand til at ånde. Hvis træet ikke kan ånde, dannes der nemt sprækker og revner.
  2. Køb en tyk og robust maling, da de udendørs vægge bliver udsat for en del vand, som kan skade de tyndere malinger.

Inspiration til vægmaling

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind