Sort maling

Står du og overvejer, om du skal i gang med noget sort maling i dit hjem, så læs med her. Vi giver et kort overblik over, hvad den sorte vægmaling kan bidrage med i dit hjem.

Der er ingen tvivl om, at sort maling vil dominere i dit hjem, hvis du vælger at bruge sort vægmaling i et rum. Den tager straks en stor del af opmærksomheden, da den sorte “farve” er noget, som vi med det samme bemærker med vores øjne – den sorte væg fanger vores opmærksomhed, fordi den ikke giver os lys, når vi kigger på den, som andre farver ellers gør.

Den sorte maling kræver derfor mod, da mennesket automatisk associerer nuancen med det triste og negative, men det skal ikke sætte en stopper for brugen af vægmalingen. Med den rette indretning, møbler og farvevalg i rummet skal det nok komme til at fungere. Sort er en god måde at få kontraster ind i et hjem på, og som beskrevet i dette indlæg giver kontraster os ro. Derfor vil det optimale være at tilføje nogle rolige farver i dit hjem, så der opstår en balance.

Faren ved den sorte maling på vægge er, at de tit kan komme til at indskrænke rummet, således det føles mindre, end hvad det er. Det er derfor en god idé at være obs på dette, inden du går i gang med at male. Når du skal til at male med sort maling, er det fint at male væggene to gange.

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind