Sadolin

Der er mange gode grunde til at vælge Sadolins produkter

Produkterne fra Sadolin er baserede på historie, bæredygtighed og innovation. De er tilegnede og markedsføres til virksomheder såvel som privatforbrugere. For Sadolin er det vigtigt at fokusere på at videreføre bæredygtige produkter, som er i suveræn kvalitet.

Med tiden er miljøet og omgivelserne blevet et større fokusområde, hvad angår maling. Det skyldes, at der er en større viden og ekspertise på det her område, hvorfor det er blevet lettere at formindske de farlige kemikalikere i malingen. Det er derfor heller ikke så overraskende, at du altid kan være sikker på, at Sadolins produkter er velovervejede. Sadolin går ikke på kompromis på miljøområdet. Virksomheden har altid et miljømærket produkt i sortiment, uanset hvad du skal i færd med at male.

Ønsker du at finde et miljømærket produkt og miljøvenligt maling, så se udvalget her

Sadolin har ambitioner om at gøre produkterne såvel som fremstillingen af dem så miljøvenlig som muligt. Sadolin har sat sig nogle målsætninger på dette område, som de bestræber sig efter at opfylde. En af målsætningerne for Sadolin er at have et udvalg af produkter, der er vandbaserede. Med disse målsætninger formindskes miljøbelastningen, når vi maler. Det betyder dermed, at det ikke skaber fare for os selv eller vores omgivelser, når vi skal i gang med noget billig maling og istandsætte vores hjem.

Medarbejderne i Sadolin står klar til at hjælpe dig og give dig tips til malingen. God kvalitet maling kan du komme langt med, men udstyret og malingsprocesserne er lige så vigtigt! Spørg personalet til råds enten online eller i butikkerne – så er du sikker på ikke at mangle noget og dermed få det perfekte resultat!

Hvorfor vælge Sadolin, når du skal købe billig maling?

Sadolin som virksomhed

Sadolin blev grundlagt i 1777 og har siden begyndelsen beskæftiget sig med maling og lak. Sadolins lange eksistens gør virksomheden til den ældste farve- og lakfabrik, der har eksisteret i Danmark. Det har dog ikke kun været i Danmark, hvor Sadolin har haft succes. I 1940’erne kulminerer det for Sadolin, og virksomheden udvider sig gevaldigt. Flere og flere Sadolin forretninger bliver oprettet i Europa, og kvalitetsprodukterne bliver solgt godt. Det medfører, at Danmark kan prale af at være det næststørste farveeksporterende land i verden på det tidspunkt.

I dag er Sadolin blevet opkøbt af Akzo Nobel, der er verdens største producent af maling og lak. De fokuserer også på specialkemikalier, hvor Akzo Nobel er den førende producent i verden. I dag eksisterer der 43 Sadolin forretninger i Danmark.

Trendfarver og Sadolin

Sadolin satser stærkt på brugervenligheden. Sadolin gør meget ud af at samle mange forskellige miljøer for at berige forbrugeren med en masse inspiration. Hvert år leverer Sadolin den service, at du kan gå ind på hjemmesiden og læse om årets trendfarver. Du kan få inspiration til, hvordan trendfarverne skal bruges, og hvilke farver der komplimenterer hinanden. Der er tips og tricks at hente fra Trend 2013 og Trend 2014. Som noget nyt indgik Sadolin i år et samarbejde med pigerne fra Homesick bloggen. De fik frit spil til at style et rum til Sadolins nye kampagne, og i denne forbindelse blev de introduceret til de nye farvetrends. Du kan se billederne fra resultatet her, og der er mulighed for at se en video af rummet her:

Til top af side

Copyright © 2021 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind