Pink maling

Skal du i gang med at male din datters børneværelse, eller har du et andet værelse, hvor pink maling eller lyserød maling vil klæde væggene, så læs med her og bliv klogere på pink vægmaling.

Pink maling er det oplagte valg til et børneværelse, hvis man har en datter, der elsker det lyserøde prinsesseunivers. Den lyserøde farve kombineres ofte med forskellige nuancer af lilla. Ønsker man at sætte “en dæmper” på det lyserøde look, kan det gøre en forskel at tilføje nogle hvide eller sorte elementer til værelset.

Uanset om man er til pink maling, lyserød maling eller lilla maling, kan Flügger hjælpe med farverne. De har et stort sortiment og er altid klar på give en hånd med og sikre, at du får købt det rigtige maling med hjem!

Valget af maling har stor indflydelse på værelsets udseende

Beslutter man sig for den lyserøde maling eller pink maling, er der uendelige muligheder for, hvordan værelset skal males. Mange vælger den traditionelle måde ved at male alle væggene fuldstændig lyserøde, men der er alverdens muligheder. En mulighed er at male en eller flere vægge i hvide og lyserøde striber. Det kan også klæde et børneværelse at male firkanter på en væg. Det kræver lidt ekstra arbejde, fordi man skal måle firkanterne, sætte malertape på væggene og derefter male firkanterne i de farver, som man ønsker sig. Har man en datter, der er gammel nok, kan det blive et fælles hyggeligt projekt at få malet væggene med pink maling.

Er du slet ikke i tvivl om, hvilke farver og nuancer du vil tage i brug til at skabe dit drømmeværelse, kan du se Beckers udvalg her og finde de produkter, som du synes bedst om!

Husk at det er dig, der i sidste ende beslutter, hvor dominerende den lyserøde farve skal fremstå i dit hjem. Jo flere lag du maler på væggene, jo tydeligere bliver den lyserøde farve.

Inspiration til pink og lyserød maling

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind