Maling

Vægmaling

En vægmaling af husets indre vægge kan få hele huset til at fremstå pænere og  nyere. Når den har siddet på væggene nogle år, kommer den let til at se slidt ud. En god løsning er derfor at give væggene en ny omgang vægmaling. I langt de fleste tilfælde er det nok til at pifte hele rummet op. Hos kongenafmaling.dk har vi vægmaling til alle typer rum lige fra badeværelset til soveværelset. Vi tilbyder kvalitetsvarer til yderst rimelige priser. Når man køber vægmaling er det enormt vigtigt ikke at gå på kompromis med prisen. I sidste ende kan det sjældent betale sig at købe den billigste vægmaling, da den alligevel skal påføres flere gange, før den er dækkende.

Anbefaling: Flutex fra Flügger

 • God til prisen
 • Robust og tyk vægmaling
 • Kan tåle rengøring med sæbe

Gulvmaling

Gulvmaling er kommet tilbage på modedagsordenen. Især i de grå og lyse nuancer. Et gråt eller lys gulvmaling er med til at gøre hele rummet venligere og mere gæstfrit. Når gulvet skal males, er det vigtigt at bruge en pensel, der har kortluvet rulle eller en flad pensel. En anden ting, man skal have for øje, hvis man selv vil stå for det, er at det er vigtigt at male med bræddernes længderetning, når man maler et trægulv.

Hvis man vælger at male sit gulv i lyse farver, skal det ofte rengøres for at bevare sin flotte effekt. Derfor er det vigtigt at investere i en gulvmaling, som tåler hyppig rengøring. De billigste på markedet bliver ofte slidte, hvis de bliver vasket for ofte.

Mange oplever også at deres gulv begynder at flække og danne sprækker efter en gulvmaling. Derfor er det vigtig at købe en gulvmaling, som gulvet kan ånde igennem.

Anbefaling: Fluganyl fra Flügger

  • Kan påføres flere typer gulvbelægning
  • Træet kan ånde igennem.
  • Kan tåle hyppig rengøring

Træmaling

Hos kongenafmaling.dk har vi et bredt udvalg inden for træmaling. Der er en lang række forskellige anvendelsesmuligheder. Ofte bliver det brugt, når man vil male sine låger og skabe i køkkenet. En ny farve på skabe og låger i køkkenet, kan give rummet helt nyt liv og er en god investering frem for at betale for et helt nyt køkken. Inden man foretager en træmaling af låger og skabe, er det vigtigt at begge dele bliver afmonteret. Det er også en god ide at slibe træet ned, så det sætter sig bedre på træet for et flottere resultat. Når man vil male møblerne er fremgangsmåden nogenlunde den samme. Her skal gammelt træmaling også fjernes, inden man påfører det nye lag.

Anbefaling: Interior High Finish fra Flügger

  • Kan anvendes til både træ og metal
  • Godt til møbler, skabe og låger.
  • Mærket med EU-blomsten
CrownPaint har lavet en video, som viser hvordan professionelle maler en væg.

Inspiration

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind