Hvid maling

Hvid maling er en klassisker og er brugbar i alle rum. I mange skandinaviske, moderne hjem bliver den hvide maling brugt som den eneste farve på væggene for at skabe et minimalistisk og enkelt hjem. Der bliver derfor i stedet leget med kontraster gennem valg af møbler og dens farver. Hvide vægge giver derfor frit spil og er en nem måde at give dit hjem et frisk pust.

Selvom den hvide maling er meget enkel i sig selv, kan det være svært at vælge den perfekte hvide maling. Der er mange muligheder, og valget får indflydelse på, hvor meget væggene skal dominerende. Derudover er der nogle ting, der er værd at have in mente. Det gælder eksempelvis, at den hvide maling er meget sart, så man vil være nødsaget til at holde øje med væggene for at se, om de engang imellem skal vaskes for snavs eller tørres for støv. Det gælder især, hvis man har en husstand med børn og kæledyr.

Når der skal købes hvid maling, kan det være en god idé at købe ekstra. Det er nødvendigt, fordi der skal males flere lag for, at væggene er dækket godt ind. Hvis væggene har været malet en farve før, vil det altså kræve en del lag for at fjerne den gamle helt – det ville være uheldigt, hvis man kunne se spor fra den gamle farve i dit hvide hjem!

 

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind