Gul maling

Leder du efter inspiration til gul maling, så er du kommet til det rette sted! Her kan du læse lidt om og se billeder af, hvad  gul maling kan gøre af forskel i dit rum, og hvad gul maling passer godt til.

Gul maling på væggene er det oplagte valg til dig, der vil skabe et rum, der afgiver glæde og energi. Gul gør, at rummet bliver et rart sted at være i, da den opfordrer til nyskabelse og stimuli. Derudover er den gule farve ikke så fremtrædende, så den vil fungere godt til et rum, hvor du vil sætte møblerne og indretningen i fokus. Men som så meget andet vil den gule farve tage mere fokus, jo skarpere den er.

Der er dog nogle ting, som man skal være obs på, når man bruger den gule farve i et rum. Den er meget lys, og derfor vil det være tydeligt, hvis der kommer snavs på væggene – ligesom med den hvide maling. Det vil derfor være en god idé at vælge høj glans, hvis du vil være sikker på, at det er nemt at fjerne snavs fra væggene med en våd klud. Det gælder især, hvis du har børn i din hustand.

Den gule maling males på væggene to gange og tager en times tid at tørre afhængigt af mærke og produkt.

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind