Grøn maling

Har du købt grøn maling og skal til at i gang med at male en eller flere vægge grønne? Så læs med her og få nogle tips til, hvad grøn maling kan gøre godt for.

Grøn er håbets farve og giver en indre ro. Vælger du at pynte væggene med grøn maling, vil du have et rum, hvor du kan koble fra og få ny energi. Grøn maling har en lindrende effekt på os mennesker og fungerer derfor godt i rum, hvor der skal slappes af. Den grønne farve associeres tit med naturen og skoven, og den grønne farve fungerer derfor meget godt som baggrundsfarve i et rum, hvor det ikke er væggene, der skal dominere for meget. Den vil derfor sætte dig og dine møbler i en central position.

Vælger du til gengæld en mørkegrøn maling, vil farven forbindes med noget andet – militæret benytter eksempelvis den mørkegrønne farve. Som et eksempel kan den mørkegrønne maling bruges i et drengeværelse, hvis drengen elsker forhindringsbaner og lidt action! Den grønne maling kan også bruges til at lave motiver på væggene med. En god idé ville være at tegne træer, natur og skov på væggene og kombinere forskellige nuancer af den grønne farve på væggene.

Der er i hvert fald alverdens muligheder, og hos Flügger kan du finde den nuance af grøn, der passer dit værelse bedst.

Inspiration til grøn maling

 

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind