Flügger

Der er mange gode grunde til at vælge Flügger produkter

Malingen er oprindeligt udviklet til den professionelle malere. Du kan som privat nyde godt af denne ekspertise – både den suveræne kvalitet, men også de mange gode råd, som de professionelle malermestre deler ud af.

Alle de væsentlige produkter er produceret på egne fabrikker, og du kan få alt til dit maler-arbejde i den helt rigtige kvalitet.

Kombinationen af generationers viden indenfor produktion, de utallige malermestre der gennem årene har brugt og stadig bruger produkterne professionelt, og de mange Flügger farvecentre, og nu også online handel, giver dig en unik mulighed for at finde alt du skal bruge til dine projekter uden at være bekymret for kvaliteten.

Maling i god kvalitet er sjældent. Du skal bruge pensler, ruller, afdækning, rengøring, grunder og måske meget mere – Flügger har det hele, og vil rådgive dig om hvad du behøver. Gennem generationer har firmaet været leverandør til professionelle malermestre, og ved alt om materialer og produkter til udendørs og indendørs maling.

Så undgår du at mangle det nødvendige når du er i gang.

Flügger yder service og deler gerne ud af deres erfaringer. En faglig stolthed, og filosofien om at tilfredse kunder er det vigtigste for firmaet er din garanti for at du får de helt rigtige produkter til dine projekter.

Hvorfor vælge Flügger når du skal købe billig maling?

  • Flügger har næsten 250 års historie med tilfredse kunder.
  • Flügger bliver brugt af malervirksomheder over hele landet.
  • Flügger har vundet E-handelsprisen for kundeservice.
  • Du betaler kun 29 kr. i fragt.
  • Der er fri returnering gennem Flügger butikkerne
  • Sortimentet indeholder miljø-mærkede produkter til hele boligen.
  • De vigtigste produkter bliver produceret på egne fabrikker.
  • Du finder alt hvad du skal bruge til både indendørs maling og til udendørs maling.
  • Du får kvalitet til fornuftige priser.
  • Som medlem af Flügger farver klub får du 15% rabat på alle Flügger produkter.

Se Flüggers store udvalg af produkter her

Flügger som virksomhed

Flügger er en dansk produktionsvirksomhed, der bygger på mere end 200 års historie. Siden firmaet oprindeligt blev etableret i 1783 er det relativ nyt at den private forbruger kan købe og bruge de samme produkter som den professionelle maler. I 1975 valgte man at åbne for salget til private i et smukt samspil med en lang række malermestre. Flügger har således i dag omkring 600 butikker og alle har et top professionelt personale, der er klar til at rådgive, så du ikke blot får den samme kvalitet som malermesteren, men du får også hans ekspertise med i købet.

Flügger har udviklet sig til en international virksomhed, der rækker langt ud over det danske hovedkvarter. Det nordiske islæt har vundet indpas både i de lande der er tæt på, men også så langt væk som i Kina, har man fået øje på det helt unikke i Flügger farver

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind