Dyrup

Der er mange gode grunde til at vælge Dyrups produkter

Dyrup er kendetegnet ved at have et stort udvalg af maling og træbeskyttelse i god kvalitet. Dyrup er en virksomhed, der fokuserer på at fremstille og levere maling til farveforhandlere og professionelle malere. Som privat person er du garanteret kvalitetsprodukter, der sikrer det bedste resultat!

Dyrup har et bredt udvalg af varemærker. I Dyrups forretninger kan du finde følgende mærker: Dyrup, Bondex, Hygæa og GORI. Alle varemærker er kendetegnet ved at være miljøvenlige. Hos Dyrup er der intet at fryge, hvad angår malingindholdet! Deres produktion befinder sig i Danmark, hvilket betyder, at de skal overholde alle regler og lovgivning, der er her i Danmark angående maling. For forbrugeren betyder det, at de trygt kan købe produkter hos Dyrup, der i særdeles hen er præget af god kvalitet og hensynstagen til miljøet.

I forhold til Dyrups forhold til miljøet er det værd at notere sig, at Dyrup er medlem af PPG Industries. Det er verdens næststørste udbyder af maling. PPG Industries er en virksomhed, som vægter miljø og arbejdsmiljø ekstra højt. Dyrup er derfor det optimale valg til forbrugeren, der går op i miljøvenlige produkter, der lever op til alle krav og er bæredygtigt.

Dyrup er en meget brugervenlig og kundeorienteret virksomhed. Hos Dyrup kan du finde alle de produkter, du har brug for til indendørs såvel som udendørs brug, og det gælder bl.a. rengøring, grundere ,vægmaling, loftmaling og gulvmaling. Inde på Dyrups hjemmeside er der lavet overkommelige guides og hjælp til, hvordan man maler lofte, gulve, vægge osv. På denne måde kan selv den mest uerfarne maler få det bedste resultat! At male kan nemlig godt være en stor udfordring, der skal igangsættes med en stor portion tålmodighed, fordi det kræver et stort engagement og er tidskrævende, men med de rette tips kan processen forenkles!

Hos Dyrup kan du også hente inspiration til, hvilken farve der vil passe dit værelse bedst. Der er alt fra månedens farve til farvetips og farvekoder, således du får lige nøjagtigt det maling, som du har brug for! Finder du fx en ting, der har akkurat den farve, du står og har brug for, tilbyder Dyrup den service, at de hjælper dig med at få din farve omsat til maling! Bedre service kan man ikke lede efter, kan man?

Hvorfor vælge Dyrup, når du skal købe billig maling?

  • Dyrup har fremstillet kvalitetsprodukter til maling og træbeskyttelse i snart 100 år!
  • De fleste produkter bliver produceret i Dyrups fabrik her i landet
  • Det er en virksomhed, som gør en dyd ud af at producere miljøvenlige produkter
  • Dyrup ønsker at rådgive forbrugerne om brugen og håndteringen af maling af hensyn til forbrugerens sikkerhed
  • Du er sikret produkter, der er godkendt af alle danske krav og lovgivninger
  • Dyrups billig maling kan købes online hos Trælasten, Trægården Kås, Silvan, Knud Larsen Byggecenter og Fog
  • Virksomheden tilbyder maling, der kan købes nær dig!
  • På deres hjemmeside er der udførlige guides, tips og hjælp at hente til den erfarne såvel som den uerfarne maler.

Dyrup som virksomhed

Dyrup er en virksomhed, der har eksisteret siden 1928. Dyrup begyndte meget tidligt at fokusere på miljøet, arbejdsmiljøet og ikke mindst sundheden, idet Dyrup i 50’erne fremstillede vandbaseret maling, der ikke indeholdt giftige Bly-pigmenter. Med denne banebrydende produktion har Dyrup siden da holdt fast i deres fokus på at forbedre produkterne, således de bliver mere og mere miljøvenlig og skånsomme!

Samme succesoplevelse har virksomheden haft med træbeskyttelse! Dyrup har formået at fremstille træbeskyttelse, som den almene forbruger kan benytte sig af til privatbrug. Tidligere indeholdt træbeskyttelse meget farlige kemikalikere, hvorfor det kun blev benyttet af professionelle med faglig ekspertise indenfor området, men i dag er det en stolthed hos virksomheden at kunne sælge overfladeprodukter – BONDEX.

Dyrup blev i 2012 købt af PPG Industries, som er en virksomhed med over 44.000 ansatte. I dag kan Dyrup maling købes i 24 forretninger i Danmark både i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind