Blå maling

Blå maling er en populær farve og bliver hyppigt brugt. Den kan fungere i de fleste rum og er derfor meget tilgængelig. Lyseblå og babyblå bliver ofte brugt i børneværelser til drenge, mens mørkeblå ses i mange soveværelser. En klar fordel ved den blå farve er, at det er en kølig, dæmpet farve, som giver ro og formindsker stress. Mange har blå som yndlingsfarve på grund af den stemning, den skaber. Den fungerer derfor godt i rum, hvor der skal slappes af og soves.

Når den blå maling skal males på væggene, er det en god idé at male flere lag. Det gør man for at sikre, at det er den rigtige nuance, der kommer på væggene, hvor farven fremstår tydelig og klar. Hvis du er i tvivl om, hvilken nuance af blå der passer bedst til dit hjem, kan du se Beckers udvalg her og blive klogere på det produkt, der skal med dig hjem!

Hos flugger kan du få et farvekort, hvor du kan sammenholde de forskellige nuancer af blå. Det kan gøre valget af farve nemmere. Er der to nuancer, som du står mellem og ikke kan beslutte dig for, hvilken der vil gøre sig bedst i dit hjem, kan du sagtens vælge dem begge og lege med farverne på væggene i dit hjem.

Inspiration til blå maling

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind