Beckers

Der er mange gode grunde til at vælge Beckers produkter

Beckers har 140 års erfaring bag sig og sikrer maling i god kvalitet! Malingen fra Beckers er den første malingsproducent, der har fået sine varer svanemærket. Et kendetegn hos Beckers er, at det er en virksomhed, der er meget miljøbevidst. I dag er Beckers kendetegnet ved at være en af nordens mest miljøvenlige malingsfabrikanter, og virksomheden har ikke overraskende sikret sig tre miljømærkninger.

Det har de sikret ved at levere produkter i høj kvalitet, hvoraf de fleste af dem er vandbaseret. Med deres faglighed har de fremstillet nogle produkter i deres sortiment, der har et lavt indhold af farlige stoffer og løsningsmidler. Beckers kan altså trygt males af den private person uden fare for indåndning af meget giftige ingredienser.

Inde på Beckers hjemmeside er det muligt at hente inspiration og tips til, hvis man skal i gang med at male hjemmet. Der er endda guides til, hvordan man skal male indendørs og udendørs for at sikre det bedst mulige resultat. Hos Beckers går de op i, at forbrugeren får en god oplevelse med malerprojektet og et godt resultat!

Som noget banebrydende har virksomheden udviklet et farvevalgsværktøj, hvor det gør det muligt for forbrugeren at prøvemale Beckers maling. Med Beckers Studio kan du sikre, at du får den rigtige farve med dig hjem helt gratis!

Hos Beckers arbejdes der hele tiden på at forbedre kvalitetet på produkterne for forbrugerne. Beckers stiller sig aldrig tilfreds med produkterne, men gør en indsats for at sikre, at de leverer nogle produkter, som de kan stå inde for. Becker har lige nu en målsætning om, at i perioden 2012-2020 skal det være muligt at reducere halvdelen af kuldioxid udslippet. En målsætning der er ret overbevisende for en virksomhed, som allerede har gennemført deres tidligere målsætning om at 99% af deres produkter skal være vandfortyndet.

Hvorfor vælge Beckers, når du skal købe billig maling?

  • Beckers har leveret produkter til tilfredse kunder i snart 140 år
  • Beckers kendetegnes ved at være en miljøbevidst virksomhed med tre miljømærkninger bag sig
  • Beckers har et stort sortiment til alt, hvad du skal bruge til indendørs og udendørs brug
  • Beckers tilbyder deres ekspertise og rådgivning til kunderne i deres 34 butikker landet over.
  • Beckers fremstiller maling med lavt indhold af farlige stoffer, så der tages hensyn til allergikere, gravide og små børn
  • Beckers’ produkter er vandopløselige og forenkler dermed malerarbejdet
  • Beckers tilbyder billig kvalitetsmaling, der er til at betale for.

Beckers som virksomhed

Beckers maling har siden grundlæggelsen i 1865 leveret miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter til private såvel som professionelle malere. Med årene er der kommet et øget fokus på miljø, og det er derfor vigtigt for Beckers at understrege, at der er noget, som de tager hensyn til i fremstillingen af deres produkter.

I Beckers 34 forretninger landet over kan du få den rådgivning, som du har brug for, når du skal bruge billig maling til dit hjem. I butikkerne har du ligeledes mulighed for at få hente et farvekort, hvor du kan danne et overblik over Beckers’ sortiment. Ud fra farvekortet kan du bedre vurdere, hvilken farve der vil passe til dit hjem.

TIP: Et godt tip er at tage farvekortet med hjem. Lysindfaldet har nemlig stor indflydelse på, hvordan farven kommer til at fremstå i rummet. Så vær opmærksomhed på dette, når du skal vælge farve. Har du et rum, hvor der ikke kommer meget lys ind, vil en meget mørk nuance få rummet til at se mindre ud. Se Beckers farveudvalg her af både indendørs maling og udendørsmaling

Til top af side

Copyright © 2023 · Sample Child Theme til Genesis Framework · WordPress · Log ind